close
KuchyňaObývačky

Obývačka s kuchyňou? Zaujímavé kombinácie nábytku pre dokonalú harmóniu.

bailey-alexander-PE4pFgcYzoQ-unsplash

Prepojenie kuchyne s obývačkou je nielen praktické, ale aj moderné. Prináša zaujímavý priestor, v ktorom dokážete spraviť so štýlovou kombináciou nábytku divy.

Spojením dvoch najobľúbenejších miestností dostanete funkčný, presvetlený a opticky väčší priestor. Ako to však celé zladiť a jemne oddeliť? Hlavné je, aby to celé harmonicky ladilo. Kombinácia štýlov je povolená, avšak s mierou. Zvoľte si jeden koncept, ktorým docielite útulný vzhľad. Pomôcť vám pritom môže sedacia súprava v tvare L.

Veľká sedacia súprava v tvare L

Rohová sedačka dokáže spraviť jemnú bariéru medzi kuchyňou a obývačkou, umiestniť ju však môžete aj do nevyužitého kúta. Ponúka to najväčšie pohodlie s dostatkom miesta na leňošenie, rodinné večery, stretnutia s priateľmi alebo detské hry.

Veľkou výhodou sedacích súprav v tvare L je, že zapadnú do malého aj väčšieho interiéru. Vyberať môžete z čalúnených alebo kožených sedačiek s drevenými či kovovými nôžkami.

béžová rozkladacia sedačka
Zaujala vás KRÉMOVÁ ROZKLADACIA SEDAČKA NATASHIA?

Či už máte svoju domácnosť zariadenú moderne, v štýle boho, vintage, retro, rustikálnom alebo industriálnom, nebojte sa odvážnych farieb. Ak potrebujete svoju obývaciu izbu z času na čas premeniť na hosťovskú, rozkladacia sedacia súprava v tvare L bude ideálna na prespatie.

Neprehliadnuteľný TV stolík

Ako zladiť spoločný interiér obývačky a kuchyne k dokonalosti? Jedine s TV stolíkom, ktorý bude pútačom s dostatkom odkladacieho priestoru. Buďte odvážni a nebojte sa siahnuť po výraznom čiernom alebo bielom odtieni na štýl vitríny.  Obľúbené sú aj dômyselne navrhnuté TV stolíky s uzatvorenými zásuvkami, ktoré prinášajú dostatok úložného priestoru pre rôzne ovládače, káble, hracie konzoly a podobne.

čierny mramorový tv stolík
Páči sa vám MRAMOROVÝ TV STOLÍK OLIVERA?

Dopriať si môžete aj vrchol dizajnu v podobe prírodného materiálu a dreveného TV stolíka. Okrem dreva sa zamerajte aj na kov, prípadne kombináciu oboch.

Unikátne sú aj drevené TV stolíky, ktoré sú súčasťou zostavy. Moderný a vzrušujúci dizajn dreva prináša bezpečný povrch na odkladanie kníh, fotografií alebo kvetov.

Nezabúdajte ani na doplnky a dekorácie, ktoré dodajú každej miestnosti konečný vzhľad.

Stále váhate či si zaobstarať sedačku v tvare L alebo klasickú? Choďte jednoznačne do väčšej, ktorej pohodlnosť si obľúbite.