close
DesignObývačky

Oživte svoje bývanie – vyberte si netradičné doplnky do obývačky

Obývačka je miestom v dome alebo byte, kde si zvykneme oddýchnuť po celom dni v práci, ale aj privítať našich hostí, zorganizovať malú rodinnú oslavu, či pozvať zopár priateľov na príjemné posedenie. Práve preto by mala byť aj Vaša obývačka jedinečným miestom v dome, v ktorej bude dominovať kvalitný nábytok dotvorený trendovými doplnkami. Práve jedinečné a netradičné doplnky do obývačky môžu vytvoriť skvelé miesto, ktorým okúzlite svoju návštevu.

Nástenná dekorácia Wade 90 cm medená

 

Dekoračné sochy

Dekoračné sochy určite poznáte, dnešné však majú inú podobu ako tie kedysi. Niektoré zaberajú veľa miesta a je ideálne ich umiestniť priamo na zem, sú výrazné a vďaka tomu aj jedinečné.

 

Malé a štýlové 

Ak nemáte v obývačke dostatok priestoru, vďaka ktorému by ste do nej mohli umiestniť veľkú dekoračnú sochu alebo plastiku, stavte na menšie sochy na podstavcoch. Tie môžete položiť na obývaciu stenu, komodu, alebo na parapet okna.

 

Zaveste si na stenu

Nenájde sa vo Vašej obývačke ani kúsok voľného priestoru na niektorú zo spomínaných dekorácií? Nezúfajte! Riešením môžu byť veľmi populárne a trendové závesné dekorácie na stenu. Tie nie len že nezaberú žiaden priestor v obývačke, ale vďaka svojmu jedinečnému dizajnu z nej vytvoria naozaj unikátny priestor. Môžete si vybrať z rôznych variácií a je len na Vás, či uprednostníte menšie alebo väčšie verzie. Zaujímavým prvkom, ktorý rozhodne stojí za pozornosť sú krídla ANGEL.

Koberec ako doplnok

Nevybrali ste si nič z predchádzajúcich možností ale chcete svoju obývačku aj tak niečím ozvláštniť? Skúste staviť na dizajnové a netradičné koberce, ktoré vďaka svojmu vzhľadu pôsobia ako dekoračný prvok v miestnosti. Čo tak napríklad koberec LESSIE?

doplnky do obývačky

 

Aký Pelech Vybrať Pre Vášho Psa! Poradíme Vám v dašom článku TU. 

Tags : dizajnové doplnky