close
DesignObývačky

Dizajnový stolík do obývačky – výber nenechávajte na náhodu!

Vybrať si správny dizajnový stolík do obývačky sa niekedy zdá ako ozajstná veda. Mal by byť dosť veľký, aby sa naňho zmestilo pohostenie pre Vašich hostí, ale zároveň dosť malý na to, aby nezaberal veľa priestoru v izbe. Zároveň by mal korešpondovať zo zvyškom nábytku, ktorý v obývačke máte a zapadnúť štýlovo do celej Vašej domácnosti. Nuž, kritérií na ktoré musíme prihliadať pri vyberaní správneho konferenčného stolíka je veľa. Ak si však vyberiete správne – konferenčný stolík nemusí byť len praktický, môže mať aj estetickú funkciu – môže byť skvelým doplnkom do Vašej obývacej izby.

Moderný a štýlový

Ak sa rozhodnete pre moderný dizajnový stolík do obývačky, môžete si vybrať z veľkého množstva dostupných materiálov a prevedení. Konferenčný stolík TWIG zaujme nie len Vás, ale aj Vašich hostí, ktorých si do obývačky pozvete svojím netradičným prevedením – nepravidelne usporiadanými konárami teakového dreva.  Ak máte radi prírodné materiály a vzhľad, je to pre Vás určite správna voľba. Ďalšou zaujímavou možnosť, v prípade že hľadáte moderný kúsok, je dizajnový konferenčný stolík BROOKLYN. Je skvelou voľbou v prípade, že je Vaša obývačka zariadená v modernom štýle.

Konferenčný stolík Brooklyn

Jednoduché a praktické

Jednoduché a minimalistické konferenčné stolíky sú skvelým doplnkom. Sú ideálne v prípade, že plánujete vymeniť nábytok v obývačke, keďže sa hodia takmer do akéhokoľvek priestoru. Rozhodnúť sa môžete napríklad pre set stolíkov ACTAEON v škandinávskom štýle, ktorý je nadčasový a praktický. Ak obľubujete prírodné materiály, určite sa Vám bude páčiť stolík SHEESHAM. Je vyrobený z masívu a vďaka ručnej práci môže byť aj Váš kus jedinečný. Jednoduché a dizajnové sú aj elegantné stolíky v tvare kocky UNITY, vyrobené rovnako z prírodného materiálu. Ich výhodou je možnosť umiestniť ich spolu, ale aj osobitne.

Set 3 odkladacích stolíkov Sweden

Sklenené varianty

Sklenené konferenčné stolíky majú svoje výhody aj nevýhody. Medzi ne patrí napríklad aj to, že vyzerajú jednoducho, nadčasovo , minimalisticky a zároveň dizajnovo. Dávajte si však pri nich pozor, keďže sú náchylnejšie na poškriabanie. Skvelý a praktický je napríklad set konferenčných stolíkov PHANTOM, ktoré si Vás získajú svojou jednoduchosťou a zároveň praktickosťou – môžete ich umiestniť spolu, ale aj oddelene – nezávisle od seba. Ten si môžete vybrať aj vo verzii so zaoblenými tvarmi – PHANTOM zaoblený.

Ak si neviete vybrať medzi skleneným stolíkom a stolíkom vyrobeným z prírodných materiálov, aj pre Vás máme riešenie! Skúste siahnuť po stolíku SHARK, ktorý v sebe prepája masívne drevo a tvrdené sklo.

 

Konferenčný stolík Shark

Zariadujete detskú izbu, nechajte si poradiť od našich dizajnérov a inšpirujte sa ako vytvoriť krásnu detskú izbu.

Tags : konferenčné stolíkyObývačka
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response