close
DesignObývačkySpálne

Koberec Doplnok, Ktorý Vytvorí v Miestnosti Atmosféru!

rebecca

Nie len správne vybratý nábytok, ale aj koberec je skvelým spôsobom, ako docieliť v miestnosti požadovanú atmosféru. Okrem dekoračných sôch, obrazov a iných dekorácií, ktoré miestnosť zútulnia a oživia, sú skvelou možnosť, ako miestnosť oživiť a dodať jej ten správny nádych koberce. Sú skvelým prostriedkom na zútulnenie priestoru, rovnako aj na oživenie izby. Existuje mnoho rôznych kobercov, z ktorých si môžete vybrať. Správny výber by ste mali prispôsobiť celkovému nádychu izby a nábytku, akým je zariadená. Toto je niekoľko rôznych typov kobercov, ktoré si môžete do svojej obývačky alebo spálne vybrať.

Orientálne vzory kobercov

Orientálne vzory sú veľmi špecifickým vzorom, ktorý nie je vhodný pre každého. Ak ste však milovníkom orientálnych vzorov a farieb, vyberte si do Vašej obývačky alebo spálne (alebo aj do predsiene) koberec s orientálnymi vzormi. Výbornou voľbou je koberec ORIENTAL v antickej červenej farbe. Koberec vytvára harmonickú atmosféru vďaka detailne prepracovaným vzorom a vďaka príjemným teplým farbám izbu aj zútulnia. Vďaka výraznému vzoru bude pútať všetky pohľady hneď po vstupe do izby. Orientálnym vzorom zaujme koberec BATIK v tmavo modrej farbe, ktorý je vhodný pre napríklad pre miestnosti zariadené v priemyselnom dizajne.

Dizajnový koberec Oriental 240x160 cm / antická červená
Dizajnový koberec Oriental 240×160 cm / antická červená

Farebnosť kobercov

Farebné koberce sú skvelou voľbou pre miestnosti, ktorým chýba život a potrebujú oživiť a dodať energiu. Vďaka farbám bude miestnosť nie len oživená, ale bude pôsobiť pozitívne a energicky. Oživte vďaka kobercom aj miestnosť, ktorá pôsobí navonok chladne. Okrem toho sú vhodné farebné koberce aj pre miestnosti, ktoré sú malé a potrebujú opticky zútulniť a presvetliť.

Nadčasovosť kobercov

Ak chcete svoju miestnosť ozdobiť kobercom, ktorý je nadčasový, jednoduché a farebné neutrálny, aj pre Vás sme našli niečo, čo Vás osloví. V takých farbách je vytvorený aj koberec ROWAN v svetlejších aj tmavších hnedých odtieňoch. Rovnaký koberec je dostupný aj v svetlejšom farebnom prevedení s jemnejším vzorom – koberec SANIYAH. Aj napriek netradičnému dizajnu pôsobí harmonicky a jednotne. Je vyrobený z vysoko kvalitnej ručnej tkanej vlny.

Dizajnový koberec Rebecca II 200x120 cm / prírodná plsť
Dizajnový koberec Rebecca II 200×120 cm / prírodná plsť

 

Oživte Svoju Spálňu Zaujímavými Doplnkami. Spálňa je miestom v dome alebo byte, kde si chceme oddýchnuť po náročnom dni a načerpať energiu do tých ďalších. Preto by mala byť najmä harmonicky zariadená, aby sme sa v nej dokázali upokojiť.  Inšpirujte sa  ako oživiť spálňu zaujímavými doplnkami.

Tags : dizajndoplnkyinterierkoberce