close
Záhrada

Záhradný set, ktorý je ozdobou celej záhrady

zahradny-stolik-toscania-005

Výber záhradného nábytku rozhodne nie je jednoduchým krokom. Prečo? Pretože v tomto prípade musíte zvážiť množstvo drobných detailov. Je tento typ záhradného nábytku vhodným kandidátom pre Vašu záhradu? Budete sa cítiť pri jeho používaní komfortne? Nik z nás nechce priniesť do záhrady prvok, ktorý pôsobí rušivo a nevhodne. Nemajte však obavy. Spoločnými silami vyberieme záhradný set, ktorý dokonale zapadne do štýlu Vašej záhrady a pri jeho používaní nebudete pociťovať nič iné ako radosť.

Záhradná dvojsedačka Toscania
Záhradná dvojsedačka Toscania

Ako plánujete záhradu používať?

Je veľký rozdiel medzi záhradou na odpočinok a záhradou pre aktívne používanie. Hrajúce sa deti, časté návštevy priateľov  a organizácia záhradných párty si vyžadujú záhradné sedenie, ktoré je odolné a pripravené na časté používanie. Skúste si predstaviť, koľko času strávia vaši priatelia či deti používaním záhradného nábytku. V prípade, že ste dospeli k vysokému číslu, mali by ste zvážiť v prvom rade záhradný set z odolného materiálu, ktorý vydrží časté používanie. Rovnako neváhajte investovať do čalúnenia, ktoré je odolné a nezradí Vás po prvých dňoch používania. Skvelé je, ak si materiál dokáže udržať svoju krásu a farebné prevedenie po dlhý čas.

Spoločné obedy alebo poriadna relaxácia?

V prípade, že sa Vaša záhrada vyznačuje rozľahlou plochou a máte možnosť zakomponovať záhradný set určený na relaxáciu i na spoločné obedy, vyhrali ste záhradnú lotériu. Ak je však Vaša záhrada jednou z tých menších, je na čase sa rozhodnúť, ktorá z aktivít preváži pri Vašom rozhodovaní. Na druhej strane, ak sa rozhodnúť nedokážete, môžete voliť kombináciu oboch typov. Záhradné sedačky v kombinácii s vysokým stolom, pri ktorom je možné pohodlne obedovať, sú skvelým riešením, ktoré Vám ulahodí a splní všetky predstavy.

Pri výbere záhradného sedenia však myslite na to, že je potrebné voliť tkaninu, ktorá je veľmi jednoduchá na čistenie. Vyhnete sa tak nevzhľadným škvrnám od omáčky či ovocného džúsu, ktoré je veľmi náročné odstrániť. Vo väčšine prípadov vyhrávajú každú vojnu proti čistiacim prostriedkom.

Záhradný stolík Toscania, záhradný set
Záhradný stolík Toscania

Záhradný set a firemné prostredie? Žiadny problém, ale…

Dnes je už veľmi obľúbeným zvykom viesť pracovné rokovania na pokojných miestach, ktoré umožňujú navodiť správnu atmosféru. Príjemné prostredie je základom. Na strane druhej, terasy so záhradným nábytkom sú skvelou voľbou i pre zamestnancov, ktorí dávajú prednosť práci vonku pred uzatvorenou kanceláriou, a to najmä počas slnečných a teplých dní. V tomto prípade opäť platí pravidlo o odolnosti. Záhradný set bude v tomto prípade rozhodne používaný nadmerne, a preto je skvelé, ak sa vyznačuje odolnosťou. Rovnako je rozumným krokom voliť tkaniny jednoduché na pravidelnú údržbu. Zabezpečí sa tak dostatočná hygiena.

Voľte nábytok, ktorý Vás nezradí a dokáže byť krásnym i po dlhom čase používania.

Záhrada je pre mnohých miestom, na ktorom nachádzajú svoj zvyčajný pokoj. Ťažké dni v práci, neustále termíny, ktoré prichádzajú jeden za druhým, stres z bežných povinností. Poradíme Vám, ako v 5 jednoduchých krokoch vykúzliť  vo vašej záhrade Vašu vlastnú oázu pokoja.

Tags : dizajnový nábytok na záhraduzáhradný set

The author adminblog