close
Obývačky

Hľadáte ideálny súlad pri zariaďovaní interiéru? Skombinujte drevo a bielu a buďte nadčasoví

Zariaďujete nový byt či dom a strácate sa vo veľkom množstve farebných kombinácií? Netrápte sa a stavte na istotu! Zlaďte drevo s čistou bielou a vedzte, že nešliapnete vedľa.

Biela je nadčasovou klasikou

Pri zariaďovaní ste skôr opatrní a bojíte sa, že to preženiete s farbami či vzormi? Biele steny, drevené podlahy či nábytok je nestarnúcou klasikou, ktorá nikdy nevyjde z módy. Naopak, je stále populárnejšou aj napriek obrovskému rozvoju interiérového dizajnu.

Biela opticky otvára priestor a preto je vhodná aj pre tie najmenšie miestnosti. Navyše pôsobí sviežo a vy sa nemusíte báť, že sa doma budete cítiť, ako v nejakej chladnej temnej hotelovej izbe.

Je tiež symbolom, ktorý vyjadruje čistotu a nové začiatky. Do priestoru vnáša atmosféru kreativity a pozitívnu energiu.

biela sedačka a drevený konferenčný stolík
Zaujal vás DIZAJNOVÝ KONFERENČNÝ STOLÍK PAXTON?

Nebojte sa ani bieleho gauča

Bielu farbu ale nemusíme chápať ako to, čo patrí výhradne na steny. Biely gauč dokonale vynikne pri drevenom konferenčnom stolíku a spolu tak vytvoria hrejivý prírodný pocit, ktorý s istotou ocení aj vaša návšteva. Ak je vám sympatický minimalizmus, ktorý je čoraz viac v kurze, zvoľte jemnejší dekor dreva.

Hlavná výhoda bieleho gauča spočíva v tom, že ho môžete odvážne doplniť farebnými vankúšmi z rôznych materiálov s výraznými textúrami a štruktúrami. Vaša kreativita sa v tomto prípade môže prejaviť naplno.

Majte ale na pamäti, že nech už sa rozhodnete kombinovať bielu farbu s akoukoľvek, riaďte sa predovšetkým pocitmi.

Biela rohová sedačka Ansley
Zaujala vás SEDAČKA S OTOMANOM ANSLEY?

Spoliehajte sa na svoj vlastný vkus, no sledujte aj aktuálne trendy a pravidlá zariaďovania. Na webe nájdete množstvo inšpirácie a ak vyberiete správne, vo výsledku to bude mať ohromný efekt.

Kombinácia, ktorá neomrzí

Drevo a biela k sebe jednoducho patria. Vnímali ste niekedy dokonalú prirodzenosť miestnosti, v ktorej dominuje táto kombinácia? V jednoduchosti sa ukrýva krása v tej najčistejšej podobe.

Na drevený konferenčný stolík môžete umiestniť čokoľvek, čo pri leňošení na bielom gauči potrebujete a vždy budete mať pocit, že máte dokonalý prehľad o tom, kde sa čo deje a nachádza.

Drevený nábytok vnáša do miestnosti prirodzené teplo, útulnosť a je nenáročný na čistenie. Môžete si byť istý, že medzi prvkami interiéru nenastane nesúlad. Ak preto pred biely gauč umiestnite drevený konferenčný stolík, každý kus nábytku vynikne svojou výnimočnosťou. Načo si preto lámať hlavu zložitými kombináciami, keď v jednoduchosti je krása?