close
Obývačky

Konferenčný stolík do obývačky, ktorý nebude nudný?

doll

Konferenčný stolík, ktorý nebude nuda? Stavte na naše tipy!

Ak si neviete predstaviť, aký konferenčný stolík do obývačky by ste si vybrali, inšpirujte sa našimi tipmi. Môžete sa rozhodnúť pre jedinečnosť, ktorá kráča ruka v ruke s vašimi predstavami.

Obývačka je miestnosťou, kde sa stretávame s celou rodinou, a kde privítame všetky naše návštevy. Klasicky zariadenou obývačkou v tradičnom štýle síce nič nepokazíte, no predstavte si, ako by ste svoju návštevu oslnili využitím netradičného nábytku! Neuvažovali ste nikdy nad netradičným konferenčným stolíkom, ktorý by pútal všetky pohľady? Môže byť netradičný z rôznych hľadísk – netradičné materiály, netradičné prevedenie, netradičné farby. Výber je široký.

Stolík, ktorý zaujme materiálom

Väčšina z nás pozná konferenčné stolíky vyrobené z dreva, prípadne skla. Tieto materiály sú klasikou, ktorá nebude nikdy „out,“ môže sa vám však po čase omrzieť. Čo takto vyskúšať kombináciu dreva (masívu) a kovu? Skombinovaním kovových a masívnych materiálov získate zaujímavý a pútavý vzhľad, ktorý oživí obývačku a bude pôsobiť jedinečne.  Konferenčný stolík AAGE je vyrobený z dreva, ktoré je postavené na tmavých kovových nohách. Kombináciou týchto dvoch kontrastných materiálov vzniká stolík, ktorý obývačku oživí. Konferenčný stolík SLOANE je vyrobený kombináciou mramoru a kovu, pôsobí veľmi štýlovo.

Konferenčný stolík Bristol / šedá
Konferenčný stolík Bristol / šedá

Tvarovo dizajnové stolíky

Konferenčný stolík, ktorý máte doma, nemusí mať len okrúhly alebo obdĺžnikový tvar. Vyberte si netradičný tvar. Myslite však aj na to, aby dizajnovo, tvarovo a štýlovo ladil najmä s vašou sedačkou. Stolíky, ktoré majú netypické tvary totiž nesedia ku každej sedačke. Môžete si vybrať netradičné nohy, alebo aj netradičný tvar stolovej dosky.

Konferenčný stolík SHAYLA v sebe prepája niekoľko jedinečností. Je dizajnovou kombináciou materiálov – kovu a masívu. No nie len to. Zaujme aj svojím štýlovým a netypickým prevedením. Jeho netradičný okrúhly tvar so zárezmi pôsobí jedinečne a pútavo. Stolík vďaka tomu oživí každú obývačku.

Dizajnovými nohami zaujme odkladací stolík FACTOR. Ten okrem iného zaujme aj svojou farbou. Môžete použiť v menších obývačka aj ako konferenčný a vďaka svojej malej veľkosti ľahko zapadne.

Set odkladacích stolíkov Factor mango 2ks
Set odkladacích stolíkov Factor mango 2ks

Oslovil Vás niektorý z nápadov?  Uvažujete ako zlepšiť svoje bývanie? Napíšte nám do komentárov nižšie aký je Váš vysnívaný cieľ.

Čo by ste sa chceli dozvedieť v nasledujúcom článku o nábytku?  Tešíme sa na Vaše podnety!

Tags : dizajninterierkonferenčné stolíkyObývačka