close
DesignKnižnicaObývačkyPracovňaSvietidlá

Čoskoro Sú Tu Vianoce! Je Vaša Obývačka Pripravená?

amy-humphries-HCggWH-eNkQ-unsplash

Predvianočné obdobie je tu a pre mnohých z nás to znamená, že budeme čoskoro tráviť veľa času v našich domovoch s priateľmi a rodinou. Spolu s nákupom darčekov, plánovaním párty a rozmýšľaním nad tým, čo dobré uvariť a upiecť počas vianočných sviatkov. Budete pravdepodobne premýšľať aj o vzhľade Vášho domova. Ak Vaša obývačka nie je zatiaľ slávnostne vyzdobená, teraz je ten správny čas na to, aby ste začali plánovať, ako v nej vytvoriť tú pravú vianočnú atmosféru.

Vianoce sú  pre väčšinu z nás, z celého roka najviac očakávaným obdobím. ESTILOFINA prichádza práve v tomto predvianočnom čase so skvelou ponukou štýlového nábytku. Nájdete v nej všetko potrebné pre vytvorenie neopakovateľnej atmosféry vo Vašej obývačke. Začnite prípravu vianočných sviatkov návštevou u nás! Zostávajú už len 2 týždne na garantované doručenie tovaru do Vianoc a preto je najvyšší čas vybrať si z našej ponuky to, čo sa Vám páči a odoslať objednávku. Pripravili sme pre Vás výber najlepšieho nábytku za super ceny a niekoľko dobrých nápadov. Tu je  náš osobný výber najlepších kúskov, ktoré budú vo Vašej obývačke vyzerať úžasne!

Krb V Obývačke

Od svojich známych a priateľov sa vždy pred Vianocami dozvedáme, aké rôzne názory majú na výzdobu krbu. Jedna vec sa však zdá byť bežná v takmer všetkých témach o krbe a opakuje sa ako mantra – „zavesiť zrkadlo nad krbom“. Prečo? Je to totiž miesto, kde počas vianočných sviatkov môžte pozorovať odraz žiarivého svetla z vianočného stromčeka, vidieť sami seba alebo zdvojnásobiť pohľad na tmavú miestnosť osvetlenú iba ohňom. Na dosiahnutie zaujímavého vzhľadu naaranžujte pred zrkadlo strieborné svietniky, zarámované fotky Vašich najbližších a čajové sviečky umiestnené v sklenených pohároch.

Zrkadlo Veneto
Zrkadlo Veneto

Dokonalý relax a odpočinok

Vianočné sviatky sú obdobím roka, kedy sa túži každý z nás prilepiť na pohovku a len zriedka opustiť dom! Pre rodinu a priateľov, ktorí nás cez vianočné sviatky navštevujú častejšie, sa snažíme všetci vytvoriť priestor, kde si môžu oddýchnuť a nájsť útulne miesto. Pohodlné kreslá umiestnené vedľa stola plného dobrôt, môžu ponúknuť útulné miesto na odpočinok. Ak budete mať chuť len tak sedieť a vnímať ako v krbe horí oheň, ideálnym doplnkom pre túto večernú pohodu je hojdacie kreslo SWEDEN.

Hojdacie kreslo Sweden
Hojdacie kreslo Sweden

Netradičný stolík – skvelý dizajnový doplnok

Hlavne počas sviatkov chceme, aby bol náš domov priestorom, ktorý je nielen pekný, ale je aj útulný a príjemný. Tento netradičný konferenčný stolík  môže byť užitočným a všestranným nábytkom vo Vašej obývacej izbe. Túžite po krásnej atmosfére vášho domova? Objednajte si z nášho sortimentu  konferenčný stolík a keď napadne vonku prvý sneh, položte naň akýkoľvek svietnik, soľnú lampu alebo vonnú sviečku. Dokonalý mix teakového dreva a skla dáva zvláštnu príťažlivosť tomuto konferenčnému stolíku. Stolík je osadený sklenenou doskou z bezpečnostného skla a s ohľadom na mobilitu môže byť umiestnený v ktorejkoľvek časti Vášho bytu.

DIZAJNOVÝ KONFERENČNÝ STOLÍK ARMANDO
DIZAJNOVÝ KONFERENČNÝ STOLÍK ARMANDO

Tieto luxusné stolíky budú odrážať Vašu lásku k prírode v podobe krásneho umeleckého diela vo Vašej domácnosti. Vy a vaši priatelia si budete mať kde odložiť jedlo alebo drink! Ďalšie produkty z tejto kolekcie nájdete na našej stránke.

Set 3 stolíkov Eden
Set 3 stolíkov Eden

Tento konferenčný stolík z pevného lešteného dreva s nádhernou kresbou sa vo vašej obývacej izbe môže stať úžasným centrom pozornosti. Ponúka dostatok priestoru na nápoje, jedlo a dokonca aj vianočnú stolovú hru. Môžete si na stolík vyložiť nohy, alebo vďaka ideálnej výške si deti počas Vianoc môžu na ňom kresliť.

Luxusný konferenčný stolík Massive S 110 cm sheesham
Luxusný konferenčný stolík Massive S 110 cm sheesham

Potrebujete kúpiť TV skrinku ešte do Vianoc?

Večer pri dobrom filme, na pohodlnej pohovke patrí k príjemnému prežívaniu vianočných sviatkov. No okrem pohodlného gauča je dôležitým prvkom televízor a TV stolík. Mal mať skvelý vzhľad a mal by byť prispôsobený interiéru miestnosti. Tento nenápadný kus nábytku sa stal súčasťou každej domácnosti. Ručne vyrobený stolík MASSIVE určite splní Vaše očakávania. Ak máte televízor pripevnený na stene, stolík poslúži na odloženie kníh, ako miesto pre lampu, kvety, či ďalšie dekorácie.

Luxusný TV stolík Massive S 160 cm sheesham
Luxusný TV stolík Massive S 160 cm sheesham

Miesto na sedenie vo vašej obývačke

Počas obdobia Vianoc budete v kruhu priateľov a členov rodiny, takže sa uistite, že vaša obývačke je útulná a príjemná, s dostatkom miest na sedenie k dispozícii pri príchode hostí. Pridajte ďalšie sedadlá ako taburetkysedacie vaky, ktoré je možné rýchlo upratať pre prípad potreby pre väčší priestor.

DIZAJNOVÁ TROJSEDAČKA SPRINGS 240 CM SVETLOSIVÁ
DIZAJNOVÁ TROJSEDAČKA SPRINGS 240 CM SVETLOSIVÁ

 

Najhlavnejším kúskom vo vašej Vianočnej obývačke bude  – nádherný ligotavý Vianočný stromček! Môžete si vybrať tradičný červený, alebo čo tak ligotavá strieborná? Nezabudnite ani na poslednú bodku vďaka ktorej navodíte slávnostnú atmosféru a to sú sviečky. Sviečky a ihličie vyjadrujú túžbu po svetle a teple.

Prajeme Vám, aby ste zvládli predvianočný zhon s ľahkosťou a v pohode, samotné Vianočné sviatky v radosti a pokoji 🙂

 

 

Zrkadlá v modernom dome nesmú chýbať! Plnia totiž nielen úžitkovú funkciu, akú ešte, to sa dočítate tu.

Tags : dekoracienabytoknovinkyObývačka