close
Záhrada

Inšpirácie Pre Vytvorenie Útulnej Atmosféry Vo Vašej Záhrade

Estilofina blog

Jarné obdobie je ideálnym časom na to, aby sme si užili príjemné večery v našej záhrade. Ak hľadáte inšpirácie na jarnú záhradnú večeru s moderným nábytkom, tu je niekoľko tipov, ako si vytvoriť dokonalú atmosféru a vytvoriť priestor pre relaxáciu a zábavu.

Záhrada a voľba správneho nábytku

Moderný nábytok je zmysluplnou voľbou pre jarnú záhradnú večeru. Vyberte si elegantné a štýlové stoličky a stôl z materiálov odolných voči poveternostným vplyvom, ako je napríklad kov alebo odolná plastová konštrukcia. Rovnako dôležitým prvkom je aj pohodlný a vzdialenejšie odstraňovateľný nábytok, aby ste si mohli ľahko voľne upraviť priestor pre hostí.

Dekorácie na záhrade

Pre moderný vzhľad sa najlepšie hodia minimalistické dekorácie. Jednoduché a elegantné svietidlá, jarne farebné podložky a kvetiny dodajú vášmu exteriéru svieži a útulný vzhľad. Nezabudnite, že pridaním textilu ako sú jednoduché vankúšiky a látky so živými farbami, ako sú napríklad zelená a kvetinová, môžete pridať farbu a pohodlie do priestoru.

Sedací vak Elettra čierno-biely
Sedací vak Elettra čierno-biely
Dizajnový kvetináč HIGOLD - ICOO
Dizajnový kvetináč HIGOLD – ICOO

Osvetlenie na záhrade

Osvetlenie je dôležitou súčasťou každej večere na záhrade. Zvoľte decentné, no moderné osvetlenie, ktoré bude poskytovať dostatočné množstvo svetla, ale zároveň bude vytvárať príjemnú atmosféru. Nainštalujte moderné LED svetlá na záhradný obrubník alebo nábytok, alebo si zakúpte solárne LED sviečky, ktoré vytvorí romantiku a na koniec aj ušetríte energiu.

Záhradná architektúra

Pri vytváraní moderných a vzdušných vonkajších priestorov je dôležité myslieť nielen na nábytok, ale aj na celkovú architektúru vášho exteriéru. Zvoľte čisté línie a moderné materiály, ako je drevo a kov, na vytvorenie jedinečného atmosférického priestoru. Nezabudnite, že s dostatočným množstvom zelene sa váš priestor navyše premení na príjemné miesto.

Hudba

Hudba môže doplniť a zintenzívniť atmosféru vášho vonkajšieho prostredia počas záhradnej večere. Pre moderný vzhľad zvoľte príjemnú hudbu, ktorá bude prispôsobená vášmu vkusu a príležitosti.

Tags : záhrada