close
Schodisko

Nápady Ako Si Na Vianoce Ozdobiť Schodisko

resize-pinterest

Ako ozdobiť schodisko vianočnými dekoráciami ? Poradíme Vám

Určite už viete to, ako si ozdobiť predsieň či verandu, vyzdobiť vianočný stromček alebo pripraviť jedálenský stôl počas sviatkov. Ak žijete v dvojpodlažnom dome alebo v podkroví, na vašom zozname by malo byť aj zdobenie vianočného schodiska. Je to jednoduchšie, ako si myslíte, a výsledok bude očarujúci.

Prinášame vám niekoľko nápadov na zdobenie, v ktorých nájdete aj tvorivé vianočné ozdoby na schody.

Vianočné schodisko Zdroj: DigsDigs
Vianočné schodisko, Zdroj: DigsDigs

Ako pridať vianočné ozdoby na schodisko

V závislosti od hmotnosti a veľkosti vianočných ozdôb budete na pripevnenie svojich ozdôb určite potrebovať obojstrannú lepiacu pásku, drôt, háčiky, priehľadnú rybársku šnúru a stuhy. Vyberte si materiál, ktorý sa hodí ku vášmu zábradliu ale aj k ostatným vianočným dekoráciám v dome.

Tajomstvom pridávania vianočných ozdôb na schody je vrstvenie.

Začnite otáčaním girlandy okolo zábradlia a pokračujte v pridávaní niektorých z nasledovných vecí tak, aby ste girlandové vlákna usporiadali k sebe navzájom čo najhustejšie:

  • svetlá,
  • ozdoby na vianočné stromčeky,
  • monogramové písma,
  • cukríky,
  • stuhy a ďalšie.
Vianočné schodisko prírodné, Zdroj: DigsDigs
Vianočné schodisko prírodné, Zdroj: DigsDigs

Pridajte na svoje schody vianočný veniec. Ten by mal byť na zábradlí vašich schodov základom vianočných ozdôb. Ako dekoráciu môžete použiť čerstvý veniec alebo umelý drôtený veniec. Girlandou zakryte alebo obtočte zábradlie na schodoch a pridajte ďalšie prvky, ako sú ozdoby, stuhy alebo svetlá, aby ste dekoráciu doplnili.

Zdroj: Christmas.365greetings
Zdroj: Christmas.365greetings
Zdroj: godfatherstyle
Zdroj: godfatherstyle

Zdobenie schodiska stuhou

Stuha patrí medzi rýchle a jednoduché spôsoby, ako schodom pridať sviatočné oživenie. Vyberte veľkú stuhu z takého materiálu, aby ste ju mohli ľahko formovať. Na internete si môžete pozrieť viacero vianočných nápadov ako možno zdobiť pomocou stuhy. Stúh na zábradlie môžete použiť aj viac.

Zdroj: DigsDigs
Zdroj: DigsDigs

Vianočné ozdoby na schodisko pomocou svetiel a sviečok

Zdobenie pomocou malých svetiel a sviečok dodá vášmu domovu počas sviatkov príjemný pocit domova. Ak v blízkosti nemáte sieťovú zásuvku alebo ak máte obavy o sviečky v blízkosti detí alebo domácich miláčikov, vyberte si LED reťazcové svietidlá napájané zpomocou bateriek alebo umelé LED sviečky.

Zdroj: DigsDigs
Zdroj: DigsDigs
Zdroj: DigsDigs
Zdroj: DigsDigs

Kreatívne vianočné ozdoby na schodisko

Chcete urobiť niečo neočakávané? Vyzdobte si schody na sviatky pomocou vianočných nápadov, ktoré vám prinášame v tomto článku. Je to vynikajúca voľba, ak ste tvoriví alebo ak chcete zapojiť do vytvárania ozdob aj deti.

Zdroj: Sitters
Zdroj: Sitters

Dlhé ponožky alebo hrubé podkolienky vám poslúžia ako ďalší zdroj vianočných ozdôb na schody. Ak nemáte krb, kde by ste vianočné ponožky zavesili, môžete ich zavesiť aj na schodisko.

 

Zdroj: Style at home
Zdroj: Style at home
Zdroj: DigsDigs
Zdroj: DigsDigs

Ďalším nápadom, ako ozdobiť vaše zábradlie je adventný kalendár, ktorý si zamilujú určite nielen vaše deti, ale aj deti vašich hostí. V adventnom kalendári na schodisku si nájdu každodenné dobroty. Na vytvorenie týchto 24 prekvapení budete potrebovať ponožky, košíky alebo darčekové taščičky.

Adventný kalendár na schodisku Zdroj: Sweet parrish place
Adventný kalendár na schodisku Zdroj: Sweet parrish place

Ozdoby na vianočné stromčeky môžu zdobiť aj vaše schody. Vyberte pár dekorácií, ktoré obvykle vešiate na vianočný stromček, ako napríklad cukríky, gule či snehové vločky a ozdobte nimi zábradlie.

Inšpirujte sa dekoráciou schodov na sviatky pomocou týchto vianočných ozdobných trikov. Takto krásne ozdobené schodisko si budete užívať počas vianočných sviatkov, keď sa každý deň budete presúvať po schodoch.

Čoskoro sú tu Vianoce! Je vaša obývačka pripravená? Poradíme vám ako pripraviť vašu obývačku na Vianoce. 

Tags : dekoracieschodiskoVianoce
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response