close
Jedáleň a kuchyňa

Nápady na domáci bar alebo ako vytvoriť u vás doma miesto plné zábavy?

media_images_org_file0028219 1

Hľadáte alternatívu, kam usadiť vašu návštevu a klasická sedačka či kreslá vás už omrzeli? Vyskúšajte si domov zadovážiť barové stoličky a barový stôl, ktoré u vás vytvoria skvelé miesto plné zábavy a štýlovo a efektívne vyplnia prázdny priestor v domácnosti.

Pokiaľ toho priestoru doma nemáte nazvyš, nezúfajte. Poradíme vám niekoľko tipov, ako si barový stôl vytvoriť z nábytku, ktorý už primárne využívate na niečo úplne iné.

Barový stôl ako časť kuchyne 

Pri kúpe novej kuchyne sa môžete stretnúť s barovým stolom a barovými stoličkami, ktoré sú súčasťou vašej novej výbavy. Takýto barový stôl a barové stoličky vyzerajú štýlovo a moderne a zároveň vynikajú svojou praktickou stránkou. Využiť ich môžete nielen na spoločnú prípravu chutných miešaných drinkov v prítomnosti vašej návštevy usadenej na pohodlných barových stoličkách, ale aj ako šikovné miesto na rýchle raňajky či prípravu jedál.

drevený barový stôl s čiernymi nožkami a barové stoličky
Zaujal vás barový stôl Nadida?

Experimentujte 

 

Pokiaľ váš domov nedisponuje voľným priestorom navyše, do ktorého by ste umiestnili nový barový stôl a barové stoličky, pohrajte sa s kúskami nábytku, ktoré doma máte a vykúzlite barový stôl priamo z nich.

Na tento účel vám môže poslúžiť kuchynský ostrovček, ktorý je na to takmer stvorený. Stačí k nemu len prisunúť barové stoličky a voilà, miesto pre posedenie s kamarátmi je na svete.

Ďalšou dôležitou úlohou, na ktorú by ste pri vytváraní zábavného miesta pre vašich blízkych nemali zabudnúť, je mať všetko po ruke.

Ohúrte návštevníkov vašimi barmanskými schopnosťami a nestrácajte čas hľadaním tých správnych pohárov a doplnkov po celej kuchyni. Vyčleňte si preto doma jednu kuchynskú skrinku práve na odloženie všetkého, čo k posedeniu potrebujete.

Sivá kožená barová stolička
Zaujala vás barová stolička Alba

Odvážnejší z nás môžu siahnuť aj po servírovacom vozíku, ktorý zaujme nielen ako estetický kúsok, ale aj veľmi praktický doplnok. Aj vďaka takémuto vozíku si svoje zábavné miesto môžete nájsť kdekoľvek vo vašej domácnosti.

A pokiaľ to počasie dovolí, neváhajte sa presunúť ani na balkón či terasu, kde si barový stôl ľahko a rýchlo vytvoríte z pracovných dosiek a steny.

Možnosti, ktoré nám táto doba a výber v obchodoch ponúkajú, sú neobmedzené. K vytvoreniu miesta plného pohody a zábavy vám však stačí nápad, šikovnosť a chuť premeniť váš domov na miesto, kam sa bude každá návšteva rada vracať.