close
DesignObývačky

Veľa hostí a malá obývačka? Vyriešia to dizajnové taburetky!

Občas sa každému doma stáva, že má viac hostí, ako priestoru v obývačke. Väčšie rodinné oslavy, stretnutia s kolegami alebo kamarátmi, či oslava narodenín pre Vaše deti a ich kamarátov. To všetko sú dôvody, pre ktoré pozývame k nám domov viac hostí. Rozmýšľate nad tým, kde všetkých hostí uložíte? Ak nemáte dostatočne veľkú sedaciu súpravu a miesto pre ďalšie kreslá alebo lavice, ideálnou voľbou pre Vás v tom prípade budú taburetky! Tie sú skvelým pomocníkom, keďže ich môžete aj jednoducho odložiť napríklad za sedaciu súpravu, pod konferenčný stolík, alebo jednoducho do rohu miestnosti. Okrem toho si môžete vybrať taburetku, ktorá bude zároveň aj skvelým dizajnovým kúskom a doplnkom vo Vašej obývačke.  Taburetka je jednoducho skvelý pomocník. 

taburetky taburetka obyvacka livingroom

Okrúhle alebo hranaté?

V zásade platí, že ak ide o ušetrenie priestoru, je v podstate jedno, či si vyberiete okrúhlu alebo hranatú taburetku. Obidva tvary sa dajú jednoducho uskladniť. Pri hranatých však platí, že ak má väčšie rozmery, môžete na ňu usadiť aj viac ako len jednu osobu. Takou je napríklad aj taburetka CHESTERFIELD vo vintage dizajne. Rovnakým je aj taburet BRAYELIN.

taburetky taburetka patchwork livingroom obyvacka

Taburetka a konferenčný stolík zároveň

Čudujete sa, ako je to vôbec možné? Ak si vyberiete správnu taburetku, tak to bude jednoduché. Taburetka vyrobená z vhodných materiálov Vám veľmi dobre poslúži aj ako konferenčný stolík, alebo aj ako odkladací stolík na pohostenie pre Vašich hostí. Musíte však dávať pozor, aby nebola taburetka vyrobená z úpletu alebo iného materiálu, ktorý je mäkký a ľahko poddajný a nemusel by udržať všetko, čo naň položíte. Skvelou voľbou v tomto prípade je taburetka BRAELYN, v hnedom alebo bielom prevedení. Taburetka je čalúnená pravou hovädzou kožou, ktorá je doslova pastvou pre oči. Okrem toho je však aj veľmi praktická, čo z nej vytvára ideálny kúsok aj pre Vašu obývačku. Ako konferenčný stolík Vám môže poslúžiť aj taburetka LILLY II, ktorá je síce vyrobená z úpletového materiálu, je však dostatočne stabilná.

taburetka taburetky obyvacka spalna livingroom dizajn design

Ručne pletené taburetky

Ak chcete mať doma skutočne jedinečné a unikátne taburetky, na ktorých sa bude Vašim hosťom nie len dobre sedieť, ale budú aj štýlové, skúste si pozrieť ručne pletené taburetky. Tie sú originálne svojím prevedením, no zároveň veľmi pohodlné vďaka využívaniu kvalitných materiálov. Môžete si vybrať z množstva farieb a prevedení. Taburetky sú vyplnené polystyrénovými guľôčkami, ktoré zaručia príjemné a pohodlné sedenie. Na prvý pohľad upúta nie len svojím prevedením, ale aj farbou dizajnová taburetka LILLY II, v tyrkysovej farbe. Rovnakú taburetku si môžete vybrať aj v mnohých iných farbách, záleží len na tom, aká je ideálna pre Vašu obývačku. Zaujímavým  kúskom je aj taburet ROCOCO, ktorý má na rozdiel od taburetky LILLY hranaté tvary.

taburetky taburetka taburet livingroom obyvacka design dizajn

Moderná Kancelária Alebo Domáca Pracovňa? V našom dalšom článku Vám poradíme ako urobiť ten správny výber.

Tags : dizajnObývačkataburettaburetky